. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Një angazhim ndaj Juicy Holdings nuk është një investim kanabisi, por blerja e një shërbimi

Përvojat JuicyFields: Biznesi juaj i kanabisit nga 50 EUR - vlerësim dhe rishikim. E-Growing and Participation in Cannabis - Rishikimi, vlerësimi, testimi dhe përvojat për këtë biznes të shkëlqyer në fushën e kanabisit. Udhëzime për hyrje dhe regjistrim. Dëshmi nga "e-grower" të tjera rreth kësaj kompanie - Juicyfields.io (Juicy Holdings B.V.)


vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht,
Eksperiencë me platformën në fushën e kanabisit. Llojet e llojeve të disponueshme për kultivuesin janë JuicyFlash, JuicyMist, JuicyKush dhe JuicyHaze. Mund të fitoni para dhe të krijoni të ardhura pasive nga 50 euro.: Partnerët aktualisht po kultivojnë bimë CBD dhe bimë THC. Rishikim, dëshmi, tutorial dhe vlerësime se si të bësh biznes në këtë treg miliardë dollarësh duke blerë bimë kanabisi. CBD, THC, Grow Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Shqipëri, - Oferta e Juicy Holdings B.V. nuk është një investim. Nuk është investim në kanabis, është blerja e një shërbimi.
Shtëpi - Përvojat JuicyFields: Biznesi juaj i kanabisit nga 50 EUR - vlerësim dhe rishikim. Faqja e uljes JuicyFields - Përvojat JuicyFields: Biznesi juaj i kanabisit nga 50 EUR - vlerësim dhe rishikim.
Website Tracking

JUICYFIELDS

Platforma "Crowdgrowing".

FILLON NGA 50 EURO!

Bëhuni një "e-grower" dhe gjeneroni të ardhurat tuaja pasive  
(Pa punë, plotësisht legal dhe nga komoditeti i shtëpisë tuaj)
JUICYFIELDS

Platforma "Crowdgrowing".

FILLON NGA 50 EURO!

Bëhuni një "e-grower" dhe gjeneroni të ardhurat tuaja pasive  
(Pa punë, plotësisht legal dhe nga komoditeti i shtëpisë tuaj)

Kjo faqe interneti ofron informacion mbi tema që lidhen me platformën JuicyFields.


Зарадите новац пасивно као "Е-Гровер" од 50 ЕУР!
  Regjistrohuni këtu falas 
Зарадите новац пасивно као "Е-Гровер" од 50 ЕУР!
  Regjistrohuni këtu falas 


Çfarë është platforma JuicyFields?


Para së gjithash: JuicyFields nuk rrit bimët e veta të kanabisit!
Kultivimi dhe përsosja e bimëve tuaja ndodh në rrjetin e partnerëve mbarëbotëror të JuicyFields nga partnerë ekskluzivisht të licencuar dhe të testuar.  partneritetet 

Brenda 5 minutash mund të bëheni "e-grower" në JuicyFields! Nga 50 euro mund të merrni pjesë në një nga tregjet e ardhshme me rritje më të shpejtë.
Një bimë kanabisi e llojit të varietetit "JuicyFlash" ju sjell një fitim midis 35% dhe 65% pas vetëm 108 ditësh - dhe e gjithë kjo plotësisht legalisht, pa asnjë punë dhe nga komoditeti i shtëpisë tuaj.

Me blerjen e një pakete crowdgrowing, ju blini shërbimin që një bimë kanabisi e një lloji varieteti të përcaktuar të kultivohet dhe rafinohet për ju gjatë afatit. Pas çdo korrjeje, ju mund t'i shisni të korrat tuaja me një çmim të caktuar.
Ofrohen 4 pako crowdgrowing, të cilat ndryshojnë në llojin e varietetit dhe afatit (numrit të korrjeve). Në rastin e ambalazheve me afat më të gjatë, një bimë e re e të njëjtit lloj varieteti kultivohet pa pagesë deri në fund të afatit dhe pas çdo vjeljeje.

Çfarë bën platforma crowdgrowing?
Ai përdor dhe koordinon crowdfunding. Paratë nga investitorët ("e-prodhuesit") ndihmojnë dhe mbështesin partnerët e JuicyFields (rritësit e kanabisit, kultivuesit, plantacionet dhe operatorët e fermave). Fondet përdoren atje për zgjerim, zhvillim, mbarështim dhe kërkime.
Në vend të interesit për kapitalin e investuar, "e-prodhuesit" marrin rendimentin nga bimët e tyre.

Me seli në Amsterdam (NL), Juicy Holdings B.V. ka disa degë në mbarë botën.  degët dhe kontaktet 

Cilat paketa crowdgrowing ofrohen?

Ju mund të zgjidhni nga paketat me llojet e tendosjes JuicyFlash, JuicyMist, JuicyKush dhe/ose JuicyHaze. Ju mund të filloni biznesin tuaj të kanabisit nga 50 euro dhe të merrni një kthim midis 35% dhe 65% pas vetëm 108 ditësh.


JuicyFlash

JuicyFields - JuicyFlash - en
JuicyFields - JuicyFlash - en

JuicyMist

JuicyFields - JuicyMist - en
JuicyFields - JuicyMist - en

JuicyKush

JuicyFields - JuicyKush - en
JuicyFields - JuicyKush - en

JuicyHaze

JuicyFields - JuicyHaze - en
JuicyFields - JuicyHaze - en


Vështrim i përgjithshëm

Juicy Flash Juicy Mist Juicy Kush Juicy Haze
Kohëzgjatja e rritjes (serë) (përafërsisht.) 90 ditë 89 ditë 121 ditë 183 ditë
kohë në magazinë 18 ditë 18 ditë 18 ditë 18 ditë
rinovimin e uzinës * nr po po po
koha e ekzekutimit të paketës 108 ditë 3 vite 4 vite 5 vite
Numri i korrjeve në vit - 4 3 2
Numri total i të korrave për paketë 1 12 12 10
Rendimenti për korrje 45 - 55 g 150 - 200 g 200 - 300 g 300 - 400 g
çmimi i shitjes së të korrave 1.50 euro/g 2,00 euro/g 2.50 euro/g 3,00 euro/g
të ardhurat për korrje 68 - 83 euro 300 - 400 euro 500 - 750 euro 900 - 1200 euro
çmimi i paketës 50 euro 2000 euro 2000 euro 2000 euro

*) Në rastin e ambalazheve me afat më të gjatë, një bimë e re e të njëjtit lloj varieteti kultivohet pa pagesë deri në fund të afatit dhe pas çdo vjeljeje.


Vështrim i përgjithshëm

Juicy Flash Juicy Mist Juicy Kush Juicy Haze
Kohëzgjatja e rritjes (serë) (përafërsisht.) 90 ditë 89 ditë 121 ditë 183 ditë
kohë në magazinë 18 ditë 18 ditë 18 ditë 18 ditë
rinovimin e uzinës * nr po po po
koha e ekzekutimit të paketës 108 ditë 3 vite 4 vite 5 vite
Numri i korrjeve në vit - 4 3 2
Numri total i të korrave për paketë 1 12 12 10
Rendimenti për korrje 45 - 55 g 150 - 200 g 200 - 300 g 300 - 400 g
çmimi i shitjes së të korrave 1.50 euro/g 2,00 euro/g 2.50 euro/g 3,00 euro/g
të ardhurat për korrje 68 - 83 euro 300 - 400 euro 500 - 750 euro 900 - 1200 euro
çmimi i paketës 50 euro 2000 euro 2000 euro 2000 euro

*) Në rastin e ambalazheve me afat më të gjatë, një bimë e re e të njëjtit lloj varieteti kultivohet pa pagesë deri në fund të afatit dhe pas çdo vjeljeje.Por bëni llogaritë vetë me kalkulatorin tonë të korrjes në internet: JuicyFields - Llogaritësi i korrjes

Filloni biznesin tuaj të kanabisit sot!

Regjistrohuni si "e-grower" me JuicyFields në 5 minuta dhe fitoni para në mënyrë pasive

  1. për tu regjistruar
    Regjistrohuni në JuicyFields dhe merrni një llogari si "e-grower". Regjistrimi është plotësisht falas. Pas regjistrimit ju keni akses në zyrën tuaj të pasme.
  2. blerja e bimëve
    Në "Klon Shop" mund të porositni një ose më shumë paketa crowdgrowing sipas zgjedhjes suaj. Pagesa mund të bëhet me transfertë bankare ose me kriptovaluta.
  3. Prisni për procesin e rritjes
    Në "serën tuaj dixhitale" në zyrën e pasme, një shirit progresi ju tregon fazën aktuale të bimëve tuaja.
  4. shes të korrat
    Menjëherë pas korrjes mund të shihni bimët në "magazinë virtuale". Pas 18 ditësh (tharje dhe paketim), të korrat mund të shitet dhe kredia të paguhet (me transfertë bankare ose transferim kripto).
Зарадите новац пасивно као "Е-Гровер" од 50 ЕУР!
  Regjistrohuni këtu falas 
Зарадите новац пасивно као "Е-Гровер" од 50 ЕУР!
  Regjistrohuni këtu falas 
Juicy Holdings B.V. nuk ofron një investim në kanabis, por një shërbim.

Përvojat JuicyFields: Biznesi juaj i kanabisit nga 50 EUR - vlerësim dhe rishikim. - Nuk rriten bimë të veta. Platforma lidh "e-prodhuesit" me mbarështuesit e kanabisit ndërkombëtarisht dhe në mbarë botën. Këtu do të gjeni një vlerësim, përvoja dhe një përmbledhje. Biznesi është me reputacion dhe i ligjshëm. Depozitat dhe tërheqjet janë të mundshme në kriptovaluta të ndryshme dhe EUR.


JuicyFields -shqiptar, Albanian - Albania, - Nuk është një investim në bimët e kanabisit. - Shqipëri, Albania Ju blini një shërbim nga Juicy (pa investim).
english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese, . Cannabis-Business at Juicy Holdings B.V. (juicyfields.io).
Në Juicy nuk po investoni, po blini një shërbim!

JuicyFields, We grow for you (JuicyFlash, JuicyHaze, JuicyMist, JuicyKush) :Një plotësues ideal i mundësive ekzistuese të biznesit është biznesi i kanabisit. Përvoja, raporte në terren, tutorial dhe rishikim rreth një modeli të zgjuar biznesi. - Një vlerësim, përvojë, informacion dhe test konsumatori kur blejmë një bimë dhe fitojmë para në mënyrë pasive nga shtëpia si "e-prodhues". Kompania kujdeset për kujdesin, korrjen dhe shitjen. : Përvojat JuicyFields: Biznesi juaj i kanabisit nga 50 EUR - vlerësim dhe rishikim. !


shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania. Cabnabis-Participation by juicyfields.io ! Ju blini një shërbim nga Juicy (pa investim).
/ Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english, . Sa serioze është e gjithë kjo si e-grower në JuicyFields? Përvoja, vlerësim, test, rishikim dhe informacion mbi një platformë kanabis crowdgrowing (CBD dhe THC).